Betingelser for kjøp

Du kan velge mellom 3 leveringsalternativer:

Fri frakt
Vi har fri frakt på alt. Uavhengig av ordrestørrelse.
Vi har ingen skjulte kostnader.
Prisen du ser på varen er prisen du skal betale. Enkelt og greit.
Du betaler heller ingenting dersom du ønsker å bytte en vare. Returseddel sendes ved forespørsel.  

Hente i butikk (Frekhaug Senter)
Du kan hente bestilte varer i butikken vår på Frekhaug Senter. Vi sender mail så snart varene er klar for henting, normalt innen 24 timer.

Postens Ekspress over natt
For kun kr. 299,- kan du velge levering med Postens Ekspress over natt. 
Det er ikke alle steder Posten har utlevering på lørdager. Da blir pakken levert neste virkedag.

Priser/Betaling
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Med Klarna Chechout kan du selv velge hvilke betalingsmetode du ønsker.
Betal med vanlig kort, kredittkort, faktura, delbetaling, kjøp nå, betal senere: valget er ditt.

Rask levering
De fleste produkter du ser på nettsiden er fysisk på vårt lager på Frekhaug like utefor Bergen (Så sant det ikke står "Bestillingsvare" på produktet. Dette kan forekomme når varen nettopp er gått tom på lager. Normal leveringstid for bestillingsvare er 2-6 arbeidsdager).
Alle bestillinger som kommer inn til oss før kl. 12.00 vil bli sendt samme dag.
Alle våre forsendelser sendes med Posten/Bring i nøytral pakning.
Når pakken er klar for sending, vil du motta en e-post med sporingsnummeret ditt. I noen tilfeller blir varer sendt med brevpost der det er hensiktsmessig. Da vil du ikke motta sporingsnummer.
Når pakken er fremme ved ditt hentested, får du en SMS melding om hvor du kan hente den.

Sending av pakker til jul
Det er lurt å bestille så tidlig som mulig for at man skal være sikker på at pakken kommer frem til jul. Normal leveringstid er 1-3 virkedager, men på enkelte strekninger opptil 5 virkedager. I perioden nå før jul kan fremsendings tidene øke med inntil 2 dager.

Trygg handel:
Angrerett/Reklamasjon
Hvis du ikke er fornøyd med varen har du ubetinget angrerett innen 30 dager (14 dager ifølge kjøpsloven). (Gjelder ikke bestillingsvarer eller spesial-bestillinger).
Hvis du angrer kjøpet må varen være ubrukt, uten tilgift (f.eks. gravering eller innkorting av lenke) og den originale embalasjen må ikke være ødelagt. Du er selv ansvarlig for at returnerte pakker kommer frem til oss på en trygg og forsvarlig måte.
Angrerettskjemaet finner du her.

Ekstra Batteri Service:
Ved kjøp av klokker hos oss tilbyr vi etterservice med i prisen. Produktene som inngår i denne servicen, er tydelig merket med info om dette. Servicen inkluderer nytt batteri, nye pakninger om nødvendig og trykktest 5/10/20 bar. Ved kjøp av klokker med lenker er også rens av lenke med i prisen. Service må utføres innen 5 år fra kjøpsdato. Dette gjelder ikke Seiko Kinetic og Seiko Solar. Kunde må selv sørge for transport av klokken inn til oss. Retur til kunde dekkes av Urmaker TSS.

Bytterett:
Du har full bytterett i 180 dager etter kjøp. Dette gjør at du trygt kan kjøpe julegavene tidlig, og likevel ha full bytterett. (Gjelder ikke spesial-bestillinger). Ved bytting må varen være ubrukt, uten tilgift (f.eks. gravering eller innkorting av lenke) og den originale embalasjen må ikke være ødelagt. Du er selv ansvarlig for at returnerte pakker kommer frem til oss på en trygg og forsvarlig måte.
Ved feillevering eller det er feil på varen når du mottar den, erstatter vi også retur frakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger.
Vi følger selvsagt norsk lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven)

Garanti:
Alle varer leveres med 2 års garanti.
Spørsmål vedrørende garanti tar du direkte med vår urmaker. Du har således kun en person å forholde deg til. Ta kontakt på E-post john(at)tssbergen.no , eller på telefon 95 12 70 00 (Innvalg 1)

Vær oppmerksom på at følgende ikke dekkes av garantien:
- Skade på krone
- Skade på rem/lenke
- Skade på glass
- Batteri
- Fuktskader på klokker som ikke er vanntett.

Reparasjoner og vedlikehold:
Vi står når som helst til tjeneste med reparasjon og vedlikehold av ditt ur.
Vår urmaker har lang erfaring i urbransjen, og du kan være trygg på at ditt ur vil bli behandlet på en fagmessig forsvarlig måte. Vårt sentralverksted er topp utstyrt med avanserte trykktestere og nødvendig instrumentering for at ditt ur skal få den beste behandling.

Viktig info:
Uavhentede pakker som kommer i retur til oss blir belastet med et gebyr på kr. 300,-. Dette kommer i tillegg til evt returfrakt.
Vi gjør oppmerksom på at pakker som blir sendt i retur til oss som postoppkrav, ikke vil bli hentet ut

Spesialprodukter/Bestillingsvarer:
Noen få av våre produkter er definert og merket som "Spesialprodukter" eller "Bestillingsvarer". Eventuelle rabattkoder gjelder ikke på denne type produkter.

Kundeklubb

Bli med i vår kundeklubb og få 10% rabatt på ditt kjøp. (Kan ikke kombineres med andre tilbud). Når du er med i kundeklubben vil du være først med å få info om nyheter og tilbud. For å bli med i kundeklubben kan du enten melde deg inn ved å sende en melding til oss her: "Kontakt oss" . Du kan også bruke rabattkode: kundeklubb på ditt neste kjøp. Du vil da få 10% på hele kjøpet. (Gjelder ikke dersom et produkt allerede er nedsatt). Du blir da automatisk medlem av kundeklubben. Du kan når som helst melde deg ut av kundeklubben. Urmaker TSS står fritt til å endre kundeklubbens fordeler.