Betingelser for kjøp

Fri frakt
Vi har fri frakt på alt. Uavhengig av ordrestørrelse.
Vi har ingen skjulte kostnader.
Prisen du ser på varen er prisen du skal betale. Enkelt og greit.
Du betaler heller ingenting dersom du ønsker å bytte en vare. Returseddel sendes ved forespørsel.  

Priser/Betaling
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Med Klarna Chechout kan du selv velge hvilke betalingsmetode du ønsker.
Betal med vanlig kort, kredittkort, faktura, delbetaling, kjøp nå, betal senere: valget er ditt.

Rask levering
De fleste produkter du ser på nettsiden er fysisk på vårt lager på Frekhaug like utefor Bergen (Så sant det ikke står "Bestillingsvare" på produktet. Dette kan forekomme når varen nettopp er gått tom på lager. Normal leveringstid for bestillingsvare er 2-6 arbeidsdager).
Alle bestillinger som kommer inn til oss før kl. 12.00 vil bli sendt samme dag.
Alle våre forsendelser sendes med Posten/Bring i nøytral pakning.
Når pakken er klar for sending, vil du motta en e-post med sporingsnummeret ditt. I noen tilfeller blir varer sendt med brevpost der det er hensiktsmessig. Da vil du ikke motta sporingsnummer.
Når pakken er fremme ved ditt hentested, får du en SMS melding om hvor du kan hente den.

Sending av pakker til jul
Det er lurt å bestille så tidlig som mulig for at man skal være sikker på at pakken kommer frem til jul. Normal leveringstid er 1-3 virkedager, men på enkelte strekninger opptil 5 virkedager. I perioden nå før jul kan fremsendings tidene øke med inntil 2 dager.

Trygg handel:
Angrerett/Reklamasjon
Hvis du ikke er fornøyd med varen har du ubetinget angrerett innen 30 dager (14 dager ifølge kjøpsloven). (Gjelder ikke spesial-bestillinger).
Hvis du angrer kjøpet må varen være ubrukt, uten tilgift (f.eks. gravering) og den originale embalasjen må ikke være ødelagt. Du er selv ansvarlig for at returnerte pakker kommer frem til oss på en trygg og forsvarlig måte.
Angrerettskjemaet finner du her.

Bytterett:
Du har full bytterett i 180 dager etter kjøp. Dette gjør at du trygt kan kjøpe julegavene tidlig, og likevel ha full bytterett. (Gjelder ikke spesial-bestillinger). Ved bytting må varen være ubrukt, uten tilgift (f.eks. gravering) og den originale embalasjen må ikke være ødelagt. Du er selv ansvarlig for at returnerte pakker kommer frem til oss på en trygg og forsvarlig måte.
Ved feillevering eller det er feil på varen når du mottar den, erstatter vi også retur frakten og sender ny vare uten ekstra omkostninger.
Vi følger selvsagt norsk lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven)

Garanti:
Alle varer leveres med 2 års garanti.
Spørsmål vedrørende garanti tar du direkte med vår urmaker. Du har således kun en person å forholde deg til. Ta kontakt på E-post john(at)tssbergen.no , eller på telefon 95 12 70 00 (Innvalg 1)

Vær oppmerksom på at følgende ikke dekkes av garantien:
- Skade på krone
- Skade på rem/lenke
- Skade på glass
- Batteri
- Fuktskader på klokker som ikke er vanntett.

Reparasjoner og vedlikehold:
Vi står når som helst til tjeneste med reparasjon og vedlikehold av ditt ur.
Vår urmaker har lang erfaring i urbransjen, og du kan være trygg på at ditt ur vil bli behandlet på en fagmessig forsvarlig måte. Vårt sentralverksted er topp utstyrt med avanserte trykktestere og nødvendig instrumentering for at ditt ur skal få den beste behandling.

Viktig info:
Uavhentede pakker som kommer i retur til oss blir belastet med et gebyr på kr. 300,-. Dette kommer i tillegg til evt returfrakt.
Vi gjør oppmerksom på at pakker som blir sendt i retur til oss som postoppkrav, ikke vil bli hentet ut