CASIO GWG-1000-1AER
  • CASIO GWG-1000-1AER
  • G-S-boks-1

CASIO GWG-1000-1AER

Varenr.
BUT00033
Lager
På lager
Pris
kr 5 598,40 Eks. MVA
Diameter:56,1 mm
Tykkelse:18,0 mm
Vekt:119 gr
Vanntetthet:20 bar
Urkasse:Resin/plast
Lenke/reim:Resin/gummi

Kvantumsrabatt

Loading...

Inkludert unik
Serviceavtale!

 

 

Ekstra G-Shock Service:
Vi ønsker at du skal være trygg på kjøp av klokker over internett. Som eneste nettbutikk gir vi deg batteri service inkludert i prisen. Service må utføres innen 5 år fra kjøpsdato. Tilbudet gjelder 1 stk. service, og gjelder også kjøp over disk. Vi kan faget, din trygghet.

 

Trygg handel:
Hos oss har du åpent kjøp i 30 dager. Om du ønsker å bytte eller returnere varen, trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. (Se "Betingelser" for mer info).
De fleste produkter du ser på vår nettside er fysisk på vårt lager, som ligger like utenfor Bergen, og sendes deg innen 24 timer.
__________________________________________________________________________________________________________________

CASIO G-SHOCK MUDMASTER
 
Dobbel illuminator
Både de digitale og analoge områdene på klokken gløder når EL-bakbelysningen er slått på.
 
Støtsikker
En støtsikker konstruksjon gir beskyttelse mot støt og vibrasjon.
 
Smussbestandig hus
Urkassen er helt tett - her kan verken støv eller skitt trenge inn.
 
Vibrasjonsbestandig
Klokkemodulen er omgitt av elementer av Alpha GEL, som gjør klokken enda mer bestandig mot rystelser og vibrasjon. Alpha GEL er en silikonmatte som er svært fleksibel, og som virker dempende på modulen.
 
Solcelle-batteri
Solceller sørger for at klokken får uavhengig og miljøvennlig strømtilførsel. Solenergi som ikke blir brukt lagres i et batteri.
 
Radiosignal mottak (EU, USA, JPN, CHN)
I mange land stiller klokken automatisk inn sommer- og vintertid.
 
Neo-skjerm
Viserne og/eller indekstallene har et fluoriserende lag og lyser i mørket hvis klokken tidligere er blitt utsatt for en lyskilde.
 
Barometer (260 / 1.100 hPa)
En spesiell sensor måler lufttrykket (måleområde: 260/1.100 hPa) og viser dette med symboler på skjermen. Dermed er det mulig å gjenkjenne værtendenser på forhånd.
 
Termometer (-10 °C / + 60 °C)
En sensor måler omgivelsestemperaturen til klokken og viser temperaturen i Celsius (-10 °C / + 60 °C).
 
Kompass
En innebygd retningssensor finner den magnetiske Nordpolen.
 
Høydemåler opptil 10000 m
En trykksensor registrerer endringer i lufttrykket og konverterer resultatet for høyder på opptil 10000 meter over havet.
 
Høydeøkning
Denne funksjonen oppsummerer hvor mange høydemeter du har klatret. Dermed kan du med et øyekast se hvor høyt du har steget i løpet av en tur.
 
Dataminne for høydemåler
I dataminnet for klokker kan du arkivere opptil 40 høydedata, avhengig av modellen. Disse dataene kan også hentes frem når som helst. Hver datapost består av en målt høyde, i kombinasjon med dato og klokkeslett. I tillegg til de enkelte høydene blir også maksimums- og minimumshøyden lagret under en måling.
 
Verdenstid funksjon
Verdensurfunksjonen viser klokkeslettene i inntil 29 ulike tidssoner.
 
Stoppeklokke - 1/100 sek - 24 timer
Du måler forløpt tid helt nøyaktig bare ved å trykke på en knapp. Brøken angir måleenheten, mens tidsangivelsen angir maksimal tidsmåling.
 
Nedtelling - 1/1 min - 1 timer
Nyttig generell informasjon: Nedtellingstimerne kan gi påminnelse om spesielle eller gjentakende hendelser hvis du angir et akustisk signal for det definerte tidspunktet. Tiden kan stilles inn i minuttintervaller, opptil 1 time på forhånd. Og er derfor spesielt nyttig i forbindelse med daglig inntak av medikamenter og ved intervalltrening.
 
5 alarmer
Alarmen minner deg på gjentagende hendelser gjennom et akustisk signal på det tidspunkt du har angitt. Denne modellen har fem uavhengige alarmer som uavhengig av hverandre gir påminnelser om viktige avtaler.
 
Automatisk viserjustering
Den automatiske viserjusteringen kontrollerer grunninnstillingen til viseren per time og korrigerer den om nødvendig – både ved justering ved f.eks. støt, og ved påvirkning fra magnetisme.
 
Tastelyd av/på
Tastelyden kan slås av med modus tasten. Er tastelyden stengt av hør du ikke en pipelyd ved skifte fra en funksjon til en annen.
 
Flytte visere funksjon
Med et knappetrykk, flytter viserne seg så man kan avlese displayet.
 
Lås for kronen
Sikrer kronen for å utilsiktet endre til annen funksjon.
 
Smart Access-teknologi
Med Smart Access-systemet kan klokken stilles inn raskt og intuitivt ved hjelp av en elektronisk krone. Ved å trykke og vri kan du enkelt tilpasse funksjoner som stoppeklokke, nedtellingstimer, alarm og verdensur.
 
Automatisk kalender
Når den automatiske kalenderen først er stilt inn, viser den alltid riktig dato.
 
12/24-timers tidsangivelse
Klokkeslett kan angis enten i 12-timers eller 24-timers format.
 
Safirglass
Safirglass har en overbevisende fordel gjennom sin hardhet og resistens mot riper.
 
Urkasse av resin
 
Resin reim
Resin består av kunstharpiks og er det ideelle materialet for armbånd på grunn av sin ekstreme holdbarhet og fleksibilitet.
 
Indikator for batterinivå
Indikatoren viser gjeldende batterini 
Klassifisering for vannbestandighet (20 bar)
Perfekt til fridykking uten dykkeutstyr: Klokken er vannbestandig ved opptil 20 bar / 200 meter. Meterverdien er ikke det samme som dykkedybde, men refererer til lufttrykket som benyttes i vannbestandighetstesten. (ISO 22810)
CASIO GSHOCK

gwg-1000ur

 

Relaterte varer

CASIO GWG-1000-1A3ER
kr 5 598,40 Eks. MVA