CASIO WSD-F21HR-BKAGE
  • CASIO WSD-F21HR-BKAGE
  • WSD_F21HR_BK_front_nobashi
  • WSD_F21HR_BK_furi_nobashi
  • WSD_F21HR_back_nobashi
  • WSD-F21_A
  • WSD-F21_B
  • WSD-F21_C

CASIO WSD-F21HR-BKAGE

Varenr.
BUT00300
Lager
På lager
Pris
kr 3 998,40 Eks. MVA
Diameter:57,7 mm
Tykkelse:16,8 mm
Vekt:81 gr
Vanntetthet:5 bar
Urkasse:Resin
Lenke/reim:Resin
Glass:Mineralglass
Urverk:Quartz

Kvantumsrabatt

Loading...

 

PRO TREK Smart

 

MED GPS, OFFLINE FARGEKART OG PULSMÅLER

 

Med PRO TREK WSD-F21HR kan du konsentrere deg fullstendig om dine sportslige aktiviteter og la smartklokken ta seg av resten. Den robuste utendørsklokken er ideell for løping, fjellturer og sykling. Takket være GPS, fargede offline kart, pulsmåler og mange praktiske apper og funksjoner, kommer du deg raskt til destinasjonen.

 

GPS

La smarttelefonen være igjen hjemme! Smartwatch, som bruker driftssystemet Wear OS by Google, er utstyrt med en GPS. Dermed kan den tas i bruk uavhengig av mobiltelefonen din. Med denne GPS-en er det mulig å fastlegge posisjonen din og tegne opp strekningen du har tilbakelagt så langt.


 

Full-fargekart

WSD-F21 tilbyr kart fra Open Street Map og gåturkart fra MapBox som alltid er tilgjengelige selv uten mobil- eller Internett-tilkobling. Alt du trenger å gjøre er å laste ned fargekartene i forkant av den aktuelle aktiviteten. Dermed kan du lett fastslå posisjonen din selv når du er i offline-modus. Det finnes mange kartdesign å velge mellom, slik som topografiske kart, kart for vannsport og mye mer. Videre kan du markere ulike punkter på kartet manuelt ved bruk av funksjonen «Location Memory», f.eks. hvis du skulle finne et bra sted å fiske på.

 

Pulsmåler

En optisk sensor på baksiden av klokken måler pulsen på håndleddet ved hjelp av en LED. De målte verdiene vises på klokken. Bruk disse dataene til treningen din, det være seg for å kontrollere tempoet i aktiviteten din eller for å øke utholdenheten. I tillegg til din nåværende puls og maksimal og minimum puls per dag, viser den treningsintensiteten din i form av en pulsfrekvenssone over fem forskjellige nivåer.

 

 

Wear OS by Google™
For å opprette en forbindelse mellom CASIO klokken og smarttelefonen din må operativsystemet Wear OS by Google være installert på enheten. Wear OS by Google tilbyr en rekke ferdiginstallerte apper for utendørsaktiviteter. Ved behov kan du også installere flere apper på klokken via Google Play Store.

Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n)
Hvis Wi-Fi er aktivert på klokken din, vil den automatisk opprette en forbindelse til et kjent, tilgjengelig Wi-Fi-nettverk (med mindre klokken er tilkoblet via smarttelefonen med Bluetooth®).

Bluetooth® Smart
Klokken har energibesparende Bluetooth®-teknologi, som gir strømsparende datautveksling med ett enkelt tastetrykk. Med Bluetooth® kan klokken også kobles trådløst til smarttelefonen, noe som gir tilgang til mange nyttige funksjoner.

Smartphone tid

Dobbel LCD – (320 x 300)
Visningsfeltet består av to uavhengige LCD-display som ligger overfor hverandre. Svart-hvitt-feltet kan leses selv ved svært dårlig belysning. Fargefeltet kan gi en optimal fremstilling av grafiske eller f.eks. fargede måleverdier, slik at du får god oversikt over innholdet.

Berøringsskjerm
Klokken har en berøringsskjerm som kan brukes til å stille inn en rekke funksjoner på en rask og intuitiv måte.

Barometer (260 / 1.100 hPa)
En spesiell sensor måler lufttrykket (måleområde: 260/1.100 hPa) og viser dette med symboler på skjermen. Dermed er det mulig å gjenkjenne værtendenser på forhånd.

Kompass
En innebygd retningssensor finner den magnetiske Nordpolen.

Høydemåler opptil 10000 m
En trykksensor registrerer endringer i lufttrykket og konverterer resultatet for høyder på opptil 10000 meter over havet.

Dataminne for høydemåler
I dataminnet for klokker kan du arkivere opptil 40 høydedata, avhengig av modellen. Disse dataene kan også hentes frem når som helst. Hver datapost består av en målt høyde, i kombinasjon med dato og klokkeslett. I tillegg til de enkelte høydene blir også maksimums- og minimumshøyden lagret under en måling.

Månefasevisning
Månefasene vises individuelt med symboler etter den geografiske plasseringen som er stilt inn.

Flo-/fjæreindikator
Hvis det er angitt høyvannstid for et utvalgt sted, kan det vises flo og fjære på enhver dato for dette stedet. Dette kan f.eks. være svært nyttig når man allerede på forhånd må vite hvordan tidevannet er på stedet man skal til.

Gyrometer
Gyrosensoren er optimal for utendørsaktiviteter, og viser alle retningsendringer ved navigering, uansett hvor små de er, slik at du kommer trygt i mål. Sensoren registrerer hver minste lille bevegelse og justerer styringen i motsatt retning til disse ved å gi støtte til f.eks. optisk bildestabilisering eller innretningen av displayet.

Akselereringssensor
Bevegelsessensoren reagerer på akselerasjon og viser den som hastighet på displayet. Sensoren til klokkens autorotasjonsfunksjon merker om klokken snus, og dermed vil bildet på displayet alltid vises riktig vei.

Visning av soloppgang og solnedgang
Etter at geografisk plassering er lagt inn, kan soloppgang- og solnedgangtidene for den aktuelle datoen vises.

GPS-funksjon
Takket være spesielle satellitter kan GPS-klokken til enhver tid fastsette nøyaktig posisjon.

Fiskevarsler
Finn ut når fisken biter. Klokken viser et fiskesymbol når det er et gunstig tidspunkt for å fiske.

Verdenstid funksjon
Verdensurfunksjonen viser klokkeslettene i inntil 29 ulike tidssoner.

Dagsalarm
Dagalarmen varsler deg om hendelser som gjentas daglig.

Slumrefunksjon
Hver gang du slår av alarmen, utløses den igjen etter fem minutter.

Vibrasjonsalarm
Vibrasjonsalarmen diskret minne om viktige avtaler uten at det brukes et høy lydsignal.

Flyfunksjon (frakoblet modus)
Klokken settes i frakoblet modus med et knappetrykk. På denne måten kan radio- eller GPS-mottakeren på klokken deaktiveres under flyreiser.

Mikrofon
Gjør hverdagen enklere med praktiske talekommandoer som klokken registrerer via mikrofonen. Hvis du for eksempel sier "OK Google", kan du starte et Google-søk uten å måtte berøre displayet eller ta smarttelefonen ut av vesken i det hele tatt. Mange "kommandoer" kan gis via mikrofonen.

Mineralglass
Det harde (Ikke ripefritt) mineralglasset beskytter klokken mot stygge skader.

Urkasse av resin

Resinarmbånd
Resin består av kunstharpiks og er det ideelle materialet for armbånd på grunn av sin ekstreme holdbarhet og fleksibilitet.

Indikator for batterinivå
Indikatoren viser gjeldende batterinivå.

Klassifisering for vannbestandighet (5 bar / 50 m)
Denne klokken kan brukes når du dusjer og bader. Den er testet for vannbestandighet ved opptil 5 bar (ISO 22810).

 

 

(Dette produktet inngår i kategorien "Spesialprodukter". Se "BETINGELSER" for mer info)

Relaterte varer

CASIO WSD-F21HR-RDBGE
kr 3 998,40 Eks. MVA