TISSOT PRS 516 Quartz Chronograph

TISSOT PRS 516 Quartz Chronograph

Varenr.
T1004171105100
Lager
På lager
Pris
kr 5 320,00 Eks. MVA
Diameter:42 mm
Tykkelse:12,12 mm
Vekt:191 gr
Vanntetthet:10 bar
Urkasse:Stainless steel 316 L
Lenke/reim:Stainless steel 316 L
Glass:Sapphire glass
Urverk:Swiss quartz

Kvantumsrabatt

Loading...
Tissot PRS 516-serien viser tiden med blikk for sin motorsport-inspirerte opprinnelse fra 60-tallet. Dem som har på seg en av Tissot PRS-modellene, har på seg ur som integrerer innovativ sveitsisk urmakeri med nostalgiske designelementer fra racerbanen. Baksiden er formet som et styrehjul på en av de første sportsbilene.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ekstra Batteri Service:
Ved kjøp av denne klokken tilbyr vi etterservice med i prisen. Servicen inkluderer nytt batteri, nye pakninger om nødvendig og trykktest 5/10/20 bar. Ved kjøp av klokker med lenker er også rens av lenke med i prisen. Service må utføres innen 5 år fra kjøpsdato.

 

Trygg handel:
Hos oss har du åpent kjøp i 30 dager. Om du ønsker å bytte eller returnere varen, trenger du ikke oppgi noen grunn til oss. (Se "Betingelser" for mer info).

Alle produkter du ser på vår nettside er fysisk på vårt lager, som ligger like utenfor Bergen, og sendes deg innen 24 timer. (Bestiller du før kl. 12:00 sendes varen samme dag).

Alle varer kan også sees og kjøpes i vår urmakerbutikk på Frekhaug.