Om Urmaker TSS

TSS Bergen as / Urmaker TSS

Etablering
TSS Bergen AS / Urmaker TSS er et helnorsk selskap som ble etablert i Bergen i 2014 som datterselskap av klokkedistributøren Cronograf AS, med formål å drive salg og service av ur - produkter. Daglig leder Rolf-Espen Klausen, og teknisk sjef Urmaker John Andre Bjørndal har begge over 20 års erfaring i urbransjen.
Frem til høsten 2016 har hovedbeskeftigelsen vært sentral-service verksted for Casio ur i Norge.

Virksomhet
Urmaker TSS er fagurmaker med over 25 års bransjeerfaring i salg og service av kjente merkevarer. Vi er autorisert forhandler av klokkemerkene Certina og Tissot, Calvin Clein ur og smykker, Casio, Seiko, Fossil, Skagen, Michael Kors og Hugo Boss.
Vi har alle merker på eget lager, og bestillinger som kommer inn før kl. 14.00 mandag til lørdag sendes samme dag. Bestillinger som kommer inn søndag blir sendt mandag formiddag.

Lokasjon
Vi holder til på Frekhaug senter i Meland kommune, like utenfor Bergen. (Se under "Kontakt" for adresse og telefon nummer.) Her holder vi til i tidsmessige lokaler, hvor vi i tillegg til serviceverksted har etablert en velutstyrt urmakerforretning med kjente merkevarer, som sammen med sentralverkstedet er på 180 kvm.

bilde 7.jpg
bilde 8.jpg
bilde 12.jpg
bilde 2.jpg


Velkommen til urmakertss.no

Rolf-E. Klausen. Daglig Leder

John Andre Bjørndal. Urmaker og service leder